Toegangscontrolesystemen

Er zijn verschillende methoden tot herkenning. Bekend zijn de magneetsleutel of kaart waarmee geautoriseerde gebruikers toegang krijgen. Maar u kunt de toegang ook regelen door apparatuur waarbij de gebruiker een toegangscode moet invoeren.

Je kan denken aan een systeem dat gebruik maakt van biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris of een combinatie van kenmerken.

De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegangsdeur tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. Kortom de toegangscontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.

Suurs & Co. is de partner voor advies, installatie en onderhoud! Wij bieden u deze diensten en systemen vanuit de kennis en ervaring van onze gecertificeerde regelingen. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met het CIBV als certificatie-instelling.