Onderhoud, beheer & controle

Als er één onderdeel is waarover veel onduidelijkheid bestaat dan is het wel over de verplichtingen die beheerders hebben met betrekking tot het onderhoud, het beheer en de vereiste controles.

We onderscheiden in de NEN 2654 norm meerdere vormen van controles en onderhoud. Zo herkennen we het jaarlijkse onderhoud dat door SuurS & Co. wordt uitgevoerd en de maandelijkse taken die door ons kunnen worden uitgevoerd. Wat minder bekent is zijn de dagelijkse, maandelijkse, viermaandelijkse en twaalf maandelijkse controles die plaats moeten vinden. Steek je licht eens op bij een adviseur van SuurS & Co., we praten u graag bij over de eisen en mogelijkheden.

SuurS & Co. beschikt over de juiste gekwalificeerde mensen om alle taken voor u uit te voeren. Een service/storingsdienst die 24/7 klaarstaat is een vanzelfsprekendheid in onze branche. Je kan altijd op ons rekenen!

SuurS & Co. neemt ook onderhoud over indien u dat wenst. Hiervoor hebben we, in samenspraak met klanten, een aanpak ontwikkeld die snel de voordelen in kaart brengt en de status van uw installaties duidelijk maakt.

Een samenwerking met SuurS & Co. garandeert u dat er niets tussen wal en schip valt en dat u voldoet aan de eisen gesteld in het bouwbesluit en de eisen die gesteld worden door uw gemeente.

Suurs & Co. is de partner voor onderhoud, het beheer en de vereiste controles. SuurS & Co. is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met het CIBV als certificatie-instelling.