Over ons

SuurS & Co. is opgericht in 1986. Inbraakbeveiliging was toen de primaire activiteit. Enkele jaren later zijn ook de huidige activiteiten toegevoegd aan het dienstenpakket.

Momenteel is SuurS & Co. actief in de inbraakveiligheid, brandveiligheid, toegangscontrole, camerabewaking, blusmiddelen en noodverlichting. De organisatie is actief in en rondom Amsterdam en heeft een regionale verbondenheid.

Betrouwbaarheid
De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat ontstaat doordat wij een hechte band met onze relaties hebben. Voor onze klanten zijn wij niet slechts een leverancier, maar een partner. Gezamenlijk wordt gekozen voor de beste oplossing en het beste resultaat. Onze kennis en expertise, die in de afgelopen jaren uiteraard verder is uitgebouwd en aangescherpt, dragen bij aan het creëren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen voor elk project.

Integriteit
Integriteit vormt de kern van onze dienstverlening. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe.  De goede dingen doen en de dingen goed doen, daar draait het om. Daarnaast zijn waarden als collegialiteit, klantgerichtheid en fatsoenlijkheid voor ons en onze relaties van groot belang.

Deskundig
Iemand die van Safety- en Security veel afweet; iemand die deskundig is in ons vakgebied; iemand die op een bepaald gebied vakbekwaam is en gekwalificeerd is conform de eisen van de certificatieregelingen, kortom een expert

SuurS & Co. wordt door haar klanten geroemd om haar pragmatische houding, de klantgerichtheid en de kennis en ervaring die de organisatie in huis heeft.

SuurS & Co. We doen wat we zeggen en beloven!
Hierop mag iedereen ons elk moment van de dag aanspreken.