Ontruimingsalarminstallaties

De NEN 2575 is de norm voor de ontruimingsalarminstallaties. In de NEN 2575 vinden we terug welk type installatie er in uw pand geplaatst moet worden. We onderscheiden immers drie soorten ontruimingsalarminstallaties te weten, Type-B met slow whoops, Type-A met luidsprekers en Type-stil met pagers of smartphones. Ongeacht de toepassing, SuurS & Co. heeft ruime ervaring in alle oplossingen en is in staat om u direct te vertellen aan welke eisen u moet voldoen.

Wat geldt voor de brandmeldinstallaties, geldt ook voor deze systemen. We werken alleen met A-merken en met systemen die zich hebben bewezen in de praktijk. We kijken ook hier sterk naar de investering die u als klant moet maken en de mogelijkheden die er zijn. De smartphone-applicaties komen meer en meer naar boven als uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld de zorg. SuurS & Co. denkt mee en vindt altijd een geschikte oplossing.

Suurs & Co. is de partner voor advies, installatie en onderhoud! Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met het CIBV als certificatie-instelling.