Brandveiligheid

Veel mensen denken dat het hen niet overkomt. Toch ontstaat brand vaker dan de meeste mensen denken. Brand veroorzaakt vaak enorme economische en emotionele schade. Daarom treffen huiseigenaren, bedrijven en de overheid  maatregelen om zowel de economische schade te beperken als maatregelen om de in het pand aanwezige mensen in veiligheid te kunnen brengen. Voorkomen is veel beter en goedkoper dan blussen.

De veiligheid kan worden vergroot door technische maatregelen te nemen, zoals brandveiligheidsinstallaties en ontruimingsalarminstallaties van gerenommeerde leveranciers. Maar denk ook aan kleine blusapparaten of haspels.

Naast de installaties moet er ook aandacht zijn voor de organisatorische maatregelen. Deze maatregelen dragen direct bij aan de veiligheid en continuïteit van de organisatie. Denk hierbij aan een ontruimingsplan, duidelijke vluchtroutes en een vluchtplan of het niet opstapelen van brandbare spullen aan de gevel. Brandveiligheid is iets voor specialisten en elke gebruiker van een pand. Voor uw brandveiligheid, zowel technisch als organisatorisch, kunt u terecht bij SuurS & Co. Ervaar het gevoel van onze betrokkenheid!

Voldoet u aan de actuele eisen? Vraag onze veiligheidsscan aan!

Laat uw brandveiligheid door ons beoordelen